Loading...
Kinderopvang Capelle aan den IJssel 2017-08-29T12:21:46+00:00

Kinderopvang De Eyckenboom in Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een kinderopvang in Capelle aan den IJssel? Maak dan kennis met Kinderdagverblijf De Eyckenboom. Wij bieden een kleinschalige opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Het welbevinden van uw kind staat bij ons voorop. Zo besteden we onder andere veel aandacht aan gezonde voeding in onze opvang en de natuurbeleving van uw kind.

Kinderopvang Capelle aan den IJssel
Kinderopvang Capelle aan den IJssel

Over onze kinderopvang

Kinderopvang De Eyckenboom is gevestigd aan de Schermerhoek 506 2905 TW in Capelle aan den IJssel. Alle kinderen van 0 tot 4 jaar zijn welkom. We werken met een verticale groep, dit houdt in dat kinderen van verschillende leeftijden (tot 4 jaar) in dezelfde ruimte verblijven. Zo leren zij van en met elkaar, wat voordelig is voor hun ontwikkeling. We hanteren een maximum van 10 kinderen per dag en er zijn altijd minimaal 2 vaste pedagogisch medewerkers aanwezig op de groep. Kinderdagverblijf De Eyckenboom staat voor respect naar elkaar, openheid, persoonlijke communicatie, geborgenheid, veiligheid en een vertrouwde omgeving.

Goede begeleiding in hun ontwikkeling en behoeften

Een kind is een unieke, zelfstandige persoonlijkheid. Bij onze kinderopvang in Capelle aan den IJssel zetten we ons in om kinderen goed te begeleiden in hun ontwikkeling en behoeften in de eerste periode van hun leven. Onze werkwijze kenmerkt zich onder andere door de kleinschaligheid. Waar mogelijk houden we rekening met uw wensen en zijn we flexibel. Natuurbeleving staat centraal, zo mogen de kinderen gemiddeld 60 minuten per dag buitenspelen.

Maak kennis met Kinderopvang De Eyckenboom!

Kom gerust eens langs om kennis te maken met onze kinderopvang in Capelle aan den IJssel. We geven u een rondleiding en vertellen alles wat u moet weten omtrent onze opvang en werkwijze. U kunt contact met ons opnemen via de telefoon: 010 2230068 of de mail: info@deeikenboompjes.nl

Wilt u meer informatie over het kinderdagverblijf?

Neem contact op

Pin It on Pinterest