Loading...
Kinderdagverblijf Capelle aan den IJssel 2017-08-29T12:11:12+00:00

Kinderdagverblijf De Eyckenboom in Capelle aan den IJssel

U wilt uw kind(eren) met een gerust hart achter kunnen laten bij een kinderdagverblijf. Dat ze het naar hun zin hebben en dat de opvang bijdraagt aan hun ontwikkeling. De Eyckenboom is een kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel. De ontwikkeling van uw kind staat bij ons centraal.

Kinderdagverblijf Capelle aan den IJssel
Kinderdagverblijf Capelle aan den IJssel

In een veilige en vertrouwde omgeving

We vinden het belangrijk dat uw kind het bij ons naar zijn/haar zin heeft, zichzelf kan zijn en gemotiveerd wordt het beste uit zichzelf te halen. De kinderen die bij ons kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel komen, verblijven met elkaar in één ruimte. Door te werken met een verticale groep leren zij van én met elkaar. Ieder kind van 0 tot 4 jaar is welkom bij ons. Met een maximum van 10 kinderen op een dag en minimaal 2 pedagogisch medewerkers op de groep kunnen we veiligheid garanderen en evenveel aandacht geven aan ieder kind.

Onze missie

Bij De Eyckenboom hebben we bewust gekozen voor een doelgerichte opvang. We zijn namelijk van mening dat de kinderen daar een groot belang bij hebben. U kunt uw kind met een gerust hart bij ons achterlaten. Wij verzorgen uw kind altijd in samenspraak met u en houden u op de hoogte over zijn/haar gedrag en ontwikkeling. Uw kind en zijn/haar identiteit staan centraal. De kernwaarden die wij nastreven zijn:

Kernwaarden

  • Respect voor elkaar;
  • Persoonlijke communicatie;
  • Geborgenheid;
  • Veiligheid;
  • Vertrouwde omgeving.

Kom eens langs bij ons kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel

Zoekt u een kinderopvang in Capelle aan den IJssel? Dan nodigen we u graag uit om eens langs te komen bij Kinderdagverblijf De Eyckenboom. U kunt ons telefonisch bereiken via: 010 2230068 of de mail: info@deeikenboompjes.nl.

Wilt u meer informatie over het kinderdagverblijf?

Neem contact op

Pin It on Pinterest