Loading...
Flexibele kinderopvang Capelle aan den IJssel 2017-08-29T12:22:48+00:00

De Eyckenboom, flexibele kinderopvang in Capelle aan den IJssel

Welkom bij Kinderdagverblijf De Eyckenboom! Wij zijn een flexibele kinderopvang in Capelle aan den IJssel waar een goede begeleiding bij de ontwikkeling en behoeften van uw kind hoog in het vaandel staat. Elk kind van 0 tot 4 jaar is welkom bij ons.

Flexibele kinderopvang Capelle aan den IJssel
Flexibele kinderopvang Capelle aan den IJssel

Een kleinschalige, flexibele kinderopvang in Capelle aan den IJssel

Kinderdagverblijf De Eyckenboom is gevestigd in Capelle aan den IJssel op de Schermerhoek 506. We werken met een verticale groep bestaande uit maximaal 10 kinderen. Kinderen van verschillende leeftijden verblijven samen in dezelfde ruimte, dit is voordelig voor hun ontwikkeling. Om de veiligheid te waarborgen zijn er altijd minimaal 2 pedagogisch medewerkers aanwezig.

Een gezonde leefomgeving en natuurbeleving staan centraal

Bij De Eyckenboom staat het welbevinden van uw kind centraal. Als flexibele kinderopvang in Capelle aan den IJssel luisteren we naar uw wensen en waar mogelijk passen we ons daarop aan. We vinden het belangrijk dat de kinderen opgroeien in een gezonde leefomgeving. De kinderen krijgen gezonde voeding en ook de natuurbeleving staat centraal. Gemiddeld wordt er zo’n 60 minuten buiten gespeeld en verbouwen zij zelf groente of fruit. Zo leren zij wat voor moois de natuur te bieden heeft.

We vertellen u graag meer over onze flexibele kinderopvang

Het uitkiezen van een kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel is niet iets wat u zomaar even snel doet. We vertellen u graag meer over onze flexibele kinderopvang in een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact met ons op via de telefoon: 010 2230068 of de mail: info@deeikenboompjes.nl.

Wilt u meer informatie over het kinderdagverblijf?

Neem contact op

Pin It on Pinterest